NIEUWBOUW 

NIEUWBOUW WONINGEN & APPARTEMENTEN

Bespreek uw wensen met het team van Jabo Immo.

Hans Jacobs & Wim Boeren zijn gespecialiseerd in nieuwbouw woningen en appartementen. Maar liefst 75% van de uitgevoerde werken betreffen nieuwbouw woningen en appartementen. Alle bouwstijlen zijn mogelijk. Onder de klassieke bouwstijlen vallen onder andere de hoevestijl, pastoriestijl, Vlaamse stijl, rustiek… Deze stijlen worden meestal gewoon gemetseld met een oude gevelsteen ofwel een nieuwe, karaktervolle gevelsteen. Dit type gevelstenen zorgt voor een oudere, meer karaktervolle uitstraling, maar biedt de voordelen van een nieuwe gevelsteen. Het uitzicht van uw nieuwbouw woning wordt voor een groot stuk bepaald door het gekozen verband. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek halfsteens verband, maar ook voor wild verband of kruisverband. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

De moderne bouwstijlen laten u de keuze tussen metselen of lijmen waarbij de verschillende verbanden kunnen worden toegepast. Ook voor de binnenmuren kan u kiezen voor zowel metselen als lijmen. Ongeacht de gewenste bouwstijl kan u bij ons terecht. U heeft volledige inspraak in het gehele bouwproces. Wenst u bijvoorbeeld graag een fundering met kruipruimte of een volle betonplaat? Ook het plaatsen van regenwaterputten met infiltratie en het aanleggen van uw riolering tot aan het aansluitpunt aan de straat behoort tot de mogelijkheden.

Onze flexibiliteit is mogelijk doordat we zelf aanwezig zijn op de werf. Hierdoor kunnen we een constante opvolging garanderen en eventuele aanpassingen vrijwel onmiddellijk doorvoeren.

Jabo Immo BVBA
Hinnenboomstraat 2
2320 Hoogstraten
België
Wim: 0473 54 11 68
Hans: 0474 59 30 57
info@jabo-immo.be

Hans Jacobs

Bouwwerken Jacobs
Chaamseweg 31
2328 Meerle
België
Hans 0474 59 30 57
info@bouwwerkenjacobs.be

Wim Boeren

Aannemingen Wim Boeren
Hinnenboomstraat 2
2320 Hoogstraten
België
Wim 0473 54 11 68
info@bouwwerken-abw.be