OVER ONS

Hans Jacobs en Wim Boeren lieten beiden in 2008 hun droom in vervulling gaan en startten elk hun eigen bedrijf. Bouwwerken Jacobs en Aannemingen Boeren Wim waren een feit. Zowel Hans Jacobs als Wim Boeren hebben 18 jaar ervaring in de bouwsector waarvan bijna 10 jaar als zelfstandige aannemers.

Hans en Wim zijn gespecialiseerd in ruwbouw projecten, gaande van nieuwbouw tot renovaties van bestaande woningen en appartementen. U kan bij ons terecht voor elke stijl van woning of appartement. Van klassiek tot supermodern en zowel metselen als lijmen. Ook voor de afwerking van de ruwbouw zoals het vloeren en tegelen alsook het aanleggen van terrassen kan u bij ons terecht.

Bij de start werd er gewerkt met een eenvoudige bouwlift. Door het groeiende aantal projecten werd er redelijk snel overgegaan tot de aankoop van een eerste bouwkraan. Doorheen de jaren werd nog een tweede bouwkraan aangekocht. Beide bouwkranen beschikken respectievelijk over een gieklengte van 28 en 32 meter. Op die manier kunnen twee werven gelijktijdig over een bouwkraan beschikken en kunnen we steeds een gepaste oplossing aanbieden.

Hans Jacobs en Wim Boeren beschikken verder uiteraard ook over alle benodigde materialen voor het bouwen van woningen en appartementen. Denk hierbij aan stellingen, bekistingsmaterialen, betonmolens en diverse andere machines.

Doordat we werken met een zeer efficiënt team zelfstandige aannemers kunnen we een hoge kwaliteit aanbieden. Door de jaren heen zijn we volledig ingewerkt op elkaar en dankzij deze win-win samenwerking leveren we elke dag opnieuw mooie resultaten. Hans en Wim zijn steeds zelf op de werven aanwezig, zodat alles wordt opgevolgd zoals het hoort. Hierdoor maken wij het onderscheid met vele andere bouwfirma’s.

Hans Jacobs & Wim Boeren

Jabo Immo BVBA
Hinnenboomstraat 2
2320 Hoogstraten
België
Wim: 0473 54 11 68
Hans: 0474 59 30 57
info@jabo-immo.be

Hans Jacobs

Bouwwerken Jacobs
Chaamseweg 31
2328 Meerle
België
Hans 0474 59 30 57
info@bouwwerkenjacobs.be

Wim Boeren

Aannemingen Wim Boeren
Hinnenboomstraat 2
2320 Hoogstraten
België
Wim 0473 54 11 68
info@bouwwerken-abw.be