RENOVATIEWERKEN

RENOVATIE WONINGEN & APPARTEMENTEN

Bespreek uw wensen met het team van Jabo Immo.

De renovatie van uw bestaande woning of appartement is vaak een moeilijke en tijdrovende karwei. Gelukkig kan u de hulp inroepen van Hans Jacobs en Wim Boeren wanneer uw woning of appartement toe is aan een renovatie. Diverse renovatiewerken kunnen door onze diensten worden uitgevoerd, zoals een achter- of aanbouw metselen, een renovatie van badkamer of keuken. Ook gevelrenovaties behoren tot de mogelijkheden. Voor we de werken aanvatten, bekijken we samen met u hoe we de werken kunnen uitvoeren met een minimum aan hinder. Voor sommige werkzaamheden kan het noodzakelijk zijn om een bouwkraan te plaatsen. Ook dit verloopt uiteraard in nauw overleg.

Wij nemen de aanvoer van alle bouwmaterialen en benodigdheden voor de verbouwing voor onze rekening. Ook het afvoeren van puin en het opkuisen na de renovatiewerken is inbegrepen in onze service. Doordat we steeds zelf bij de renovatiewerken aanwezig zijn, kunnen kleine aanpassingen meteen besproken en uitgevoerd worden. Deze flexibiliteit zorgt voor minder stress en meer plezier bij uw renovatiewerken.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van bekwame vakmannen kunnen we ook de afwerking verzorgen zoals elektriciteit en loodgieterij en diverse andere karweien. Wij verzorgen de werken van a tot z, zodat u met een gerust hart de renovatiewerken aan ons kan uitbesteden.

Jabo Immo BVBA
Hinnenboomstraat 2
2320 Hoogstraten
België
Wim: 0473 54 11 68
Hans: 0474 59 30 57
info@jabo-immo.be

Hans Jacobs

Bouwwerken Jacobs
Chaamseweg 31
2328 Meerle
België
Hans 0474 59 30 57
info@bouwwerkenjacobs.be

Wim Boeren

Aannemingen Wim Boeren
Hinnenboomstraat 2
2320 Hoogstraten
België
Wim 0473 54 11 68
info@bouwwerken-abw.be